Очакваме, ако някой иска подкрепата на ГЕРБ за БНБ, да

...
Очакваме, ако някой иска подкрепата на ГЕРБ за БНБ, да
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако някой иска подкрепата на ГЕРБ за БНБ, да я потърси публично

Очакваме, в случай че някой желае поддръжката на ГЕРБ за Българска народна банка, да я потърси обществено. Има доста време до петък, към момента не сме решили кого ще подкрепим. Това разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков пред Българска национална телевизия.

Той напомни думите на вицепремиера Асен Василев, че гуверньорът на Българска народна банка би трябвало да има безупречна известност, а Каримански няма такава.

" Така че би трябвало Каримански да не е ръководител и на бюджетната комисия. Това е тест за техния стандарт на честност, в случай че не го махнат от комисията, значи не се съмняват в репутацията му ", съобщи Биков.

Той даде обещание поддръжка в Народното събрание за Българска социалистическа партия във връзка с концепцията им да се отстрани единствено машинното гласоподаване и да се даде избор сред машина и хартиени бюлетини.

Със сигурност има намаляване на българската позиция за Северна Македония. По всичко проличава, че Кирил Петков е поел някакви задължения пред европейските ни сътрудници, макар че го отхвърля.

Ние нямаме срещу Северна Македония да стартира да договаря за участие, само че в последните месеци не сме видели да са създали никакви крачки във връзка с българските претенции. ГЕРБ твърдо седи зад позицията на КСНС ", безапелационен беше Биков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР