Очаквам всекидневни компромати, като тези със снимките на Борисов. Това

...
Очаквам всекидневни компромати, като тези със снимките на Борисов. Това
Коментари Харесай

Александър Сиди: Очаквам всекидневни компромати, като тези със снимките на Борисов

Очаквам всекидневни компромати, като тези със фотосите на Борисов. Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ВМРО/ Обединени патриоти Александър Сиди.

Народният показал от патриотите разяснява съдружните кавги, НСО и новосъздадената ѝ паралелна конструкция.

"В една коалиция постоянно има разминавания. Подразни ни, че ГЕРБ в последния миг взе ново решение, откакто поправките за доброволните отряди са се обсъждали към този момент. В последна сметка в доброволните отряди няма спекулация, те ще оказват помощ на хората. Ще внесем текстовете още веднъж ", сподели още Сиди.

"ДПС подвигнаха скандал по тази причина и ГЕРБ се отдръпнаха от текстовете. Движение за права и свободи даже не са чели текстовете за доброволните отряди, които сме изготвили дружно с ГЕРБ ", разкри депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

"НСО е една остаряла конструкция от времето на комунизма. Ние бяхме "за " разпускане на службата за защита. Навсякъде по света МВР-тата пазят първите в страната, за какво би трябвало да имаме обособена конструкция, която харчи милиони. Не считам, че би трябвало обособена конструкция, която да пази политиците ни ", сподели още Сиди във връзка новата Главна дирекция "Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " (ГДЖСОБТ).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР