Очаквам успешен зимен сезон. Над милион и 600 хиляди туристи

...
Очаквам успешен зимен сезон. Над милион и 600 хиляди туристи
Коментари Харесай

Министър Ангелкова с новина свързана с новия зимен сезон

Очаквам сполучлив зимен сезон. Над милион и 600 хиляди туристи са посетили зимните ни курорти през миналата година, като в този момент чакаме растеж с към 5% най-много на туристи от Гърция, Румъния и Англия. Курортите ни са безусловно подготвени да посрещнат туристи. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова.

,,Съвсем скоро – на 17-ти януари, ще бъде въведена системата Ес Ти. Това е специфичен програмен продукт, който ще изпраща данните на туристите до Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, Министерството на туризма и общините. Целта е посредством техните данни да изградим един по-детайлен профил на екскурзианта. Разбира се, персоналните данни на хората ще бъдат изцяло обезпечени от софтуера. Просто желаеме да използваме един по-индивидуален метод за разбор на посетителите``, изясни министърът.

По думите ѝ сега се водят диалози за облекчение на визовия режим за жителите на някогашните руски републики от Централна Азия и уточни, че електронните услуги и издаването на визи по електронен път са основен приоритет.

,,Да, разбираме се с новия отраслов вицепремиер, въпреки че се разбирах и с предходния. По-важното е да има разговор. В последна сметка с обединени старания можем да реализираме доста повече``, разяснява Ангелкова работата си с новия вицепремиер Марияна Николова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР