„Очаквам скоро кметът на Казанлък да забрани и влизането на

...
„Очаквам скоро кметът на Казанлък да забрани и влизането на
Коментари Харесай

Започнаха проверки срещу незаконосъобразното решение за продажбата на лагера в Равда

„ Очаквам скоро кметът на Казанлък да забрани и влизането на жители в постройката на Общината и на входа да сложи табела с текст „ Разрешено прекосяването единствено за членове на ГЕРБ”. Това сподели ръководителят на Групата съветници Пламен Караджов във връзка държанието на общинския ПР при внасянето на заявки в деловодството на общинската администрация, символизиращи безапелационното отвращение на казанлъчани да се продава общинския терен на лагера в Равда.

„ Общината е на всички поданици, опитът на хора от кметския екип да осуетят дейностите на казанлъчани е недопустимо”, подчертаха общинските съветници на Българска социалистическа партия. Те дадоха брифинг преди влизането си в осведомителния център пред постройката на Община Казанлък, съобщавайки пред публицисти мотива, за който идват на „ Розова долина” 6.

„ Тук сме, с цел да внесем техните заявки. Потърсиха ни родители, когато стартирахме подписката „ Да си върнем Равда”, с цел да заявят по този ексцентричен метод, че Равда не би трябвало да се продава, тя би трябвало да остане на децата на Казанлък”, сподели председателката на жените-социалистки Мария Бресковска, която е събрала заявките на казанлъчани.

„ За нас е от изключителна значимост, че нашите съграждани са чувствителни и пазят общинската благосъстоятелност, упорстват техният глас да бъде чут”, сподели общинският консултант Румяна Друмева, ръководител на Българска социалистическа партия. По думите й 4 700 са подписите в отбрана на Равда, хората желаят да знаят по какъв начин се ръководи общинската благосъстоятелност.

„ Българска социалистическа партия сезира всички органи на власт в страната – изпълнителна, законодателна и правосъдна за незаконосъобразността на взетото решение за предписание с парцела до брега на морето”, сподели общинският консултант Моника Динева. Тя чака скоро резултат от инспекциите, които са стартирали. Според сигналите до Президента, Председателя на Народното събрание, Главния прокурор, Националния омбудсман, КПКОНПИ, Антикорупционния фонд, Групата на страните, борещи се срещу корупцията /ГРЕКО/ и други има основателни догатки за търговия с въздействие и занемареност от страна на кмета.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР