Очаквам сериозна подкрепа в Русе и да бъдем водеща политическа

...
Очаквам сериозна подкрепа в Русе и да бъдем водеща политическа
Коментари Харесай

Цветанов в Русе: Има страх сред хората, които искат да се присъединят към партията ми

Очаквам сериозна поддръжка в Русе и да бъдем водеща политическа групировка. Единственото, за което насочвам апел – дано просто ГЕРБ да не минава границата на естествената връзка, която би трябвало да се прави в един политически спор или партийно строителство. Това съобщи в Русе ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Той изясни, че сега има боязън измежду хората, които желаят да се причислят към партията му, която е в развой на регистрация. „ На всички, които под една или друга форма заемат длъжности, които са в някакви организации или органи на изпълнителната или локалната власт, се оказва напън да не минават и да внимават какво би им се случило с техните фамилии с инспекциите, които могат да бъдат направени. Не съм предполагал, че Пламен Нунев е основал подобен облик в Русе “, разяснява ръководителят на „ Републиканци за България “.

Той изясни, че е бил сюрпризиран от изявлението на предприемач /Пламен Бобоков-б.а./, който споделя, че всяко едно предопределение от чистачка до управителен кадър се реализира със глоба на Пламен Нунев. „ Смятам, че това не е индивидът, който съм познавал, и индивидът, с който съм работил. Защото в никакъв случай по никакъв метод и мотив не сме ползвали сходни методики и в никакъв случай не сме говорили с сътрудниците да има подобен метод на локално равнище “, съобщи Цветанов.

Според него най-много Нунев носи виновност, че Русе има кмет от Българска социалистическа партия.

„ Пламен Нунев не отбрани остарелия кмет Пламен Стоилов. Аз съм уверен, че в случай че Пламен Стоилов беше кметът, който трябваше да издигне политическата групировка, към която принадлежах, нямаше да има проблем с избора. За всичко това персонално виновност носят и Пламен Нунев, и Борисов, и Изпълнителна комисия, която взе това решение, с цел да не поддържат Пламен Стоилов “, сподели още Цветанов.

Заедно със зам.-председателя на партията Павел Вълнев той взе участие в Русе в първото публично събиране на регионалната конструкция на новата групировка. Засега регионален началник на „ Републиканци за България “ за Русе ще бъде Бранимир Стефанов.

Цветанов разяснява, че е доста значимо да имат построени структури в цялата страна, да имат нужната мотивация и нужната експертиза за секторните политики, които сега са главният акцент за идните два месеца. След като бъдат готови, те ще бъдат разисквани с партийните структури в страната и с професионалните общности. „ Ние ще станем доста мощен тим и ще можем да променим политиката, която фактически да бъде в полза на хората, и да бъдем дружно, а не да бъдем на ненавист, на опълчване и на настъпателност “, съобщи още Цветан Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР