Очаквам още по-голяма конфронтация, предизборно градуса на напрежението се вдига. 

...
Очаквам още по-голяма конфронтация, предизборно градуса на напрежението се вдига. 
Коментари Харесай

Караянчева очаква още по-голяма конфронтация в парламента

" Очаквам още по-голяма борба, предизборно градуса на напрежението се подвига ". 

Това сподели ръководителят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева пред БНР. " Дори и най-малките партии ще бъдат извънредно дейни, извънредно нападателни допускам, нека да бъдат за политики, а не популистки ", предвижда тя. 

От думите ѝ се разбра, че в дневният ред на Народното събрание ще влезе и предлагането на сътрудника ѝ от ГЕРБ Данаил Кирилов за наказания от 750 лв., когато народен представител не взе участие в поименна инспекция и няма основателна причина за остсъствието си. Причина за концепцията му са опитите на опозицията да бойкотира работата на Народното събрание, като не взе участие в регистрацията за събиране на кворум. 

" Не бива обаче да бъдем популисти, не трябва да вършим неща, които ще се харесат на избрана група от хора за малко време и по-късно още веднъж ще попаднем в някаква серпантина на взаимни пояснения, обвинявания и всичко останало ", сподели тя във връзка предлагането на Кирилов.

По мотив продължаващите митинги тя съобщи, че почита правото на мнение на всеки, само че не утвърждава яхването им от партии.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР