Очаквам да се задържат сегашните нива при борбата с контрабандата

...
Очаквам да се задържат сегашните нива при борбата с контрабандата
Коментари Харесай

Ревизоро: Полицаите с водни пистолетчета ли да отидат във фабрика за нелегални цигари?

Очаквам да се задържат сегашните равнища при битката с контрабандата на цигари, само че чакам това да се случи и при горивата, каза в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро, написа вести.бг.

14 милиарда лв. за последните четири години са извадени на ярко, разкрити са 30 фабрики за незаконни цигари, съобщи той.

Онзиден ме попитаха за какво служителите на реда са отишли в една от разкритите заводи за незаконни цигари с автомати. Аз запитвам – при този, който има незаконен бизнес за милиони, с водни пистолетчета ли да отидат, уточни Димитров.

По думите му незаконният бизнес с незаконни цигари няма по какъв начин да съществува без политически подкрепи. Сигурен съм, че ще се продължи по веригата и че след разкриването на фабриките за незаконни цигари доста хора страдат, акцентира Ревизоро.

Една такава фабрика печели към 200 млн. лв. на година. Никой не желае да изпусне такива пари и борбата ще е огромна, сподели още Емил Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР