Очаквам да се задържат сегашните нива при борбата с контрабандата

...
Очаквам да се задържат сегашните нива при борбата с контрабандата
Коментари Харесай

Ревизоро вижда политически протекции при нелегалните цигари, но хвали наред властта

Очаквам да се задържат сегашните равнища при битката с контрабандата на цигари, само че чакам това да се случи и при горивата. Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро, който не спря да хвали прокурори и министри, които агради преди дни.
Онзи ден ме попитаха за какво служителите на реда са отишли в една от разкритите заводи за незаконни цигари с автомати. Аз запитвам – при този, който има незаконен бизнес за милиони, с водни пистолетчета ли да отидат, уточни Димитров.

По думите му незаконният бизнес с незаконни цигари няма по какъв начин да съществува без политически подкрепи. Сигурен съм, че ще се продължи по веригата и че след разкриването на фабриките за незаконни цигари доста хора страдат, акцентира Ревизоро.

Една такава фабрика печели към 200 млн. лв. на година. Никой не желае да изпусне такива пари и борбата ще е огромна, сподели още Емил Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР