Очаквахме от Apple вече да сa показали MacBook Pro 2019.

...
Очаквахме от Apple вече да сa показали MacBook Pro 2019.
Коментари Харесай

Apple може да ни изненада с премиера на 16-инчов MacBook Pro тази седмица

Очаквахме от Apple към този момент да сa посочили MacBook Pro 2019. Лаптопът обаче пропусна поредност от подобаващи дати за премиерата си. Нов отчет сочи, че анонса може да се състои тази седмица. Много евентуално е задачата на компанията да бъде стартиране на пазара за коледните празници.

Според 9to5Mac, Apple организира затворени брифинги с медиите в Съединени американски щати. Традиционно на тях се вършат презентации на нови устройства, където публицистите за първи път могат да ги допрян.

Макар и да няма директно удостоверение, че срещите засягат точно новия преносим компютър, това е устройството, което е най-логично да се появи. Около него се въртят последните спекулации. Слуховете сочат, че анонса може да се случи до края на седмицата.

Версията на MacBook Pro с размер на екрана от 16 инча ще предлага по-голям екран от сегашния 15-инчов модел. Това обаче не значи, че машината ще е осезаемо по-голяма. Очаква се лайсните към екрана да са по-малки. Друга огромна смяна, която се готви е при клавиатурата. Apple ще се раздели с спорните butterfly суичове на бутоните.
Информацията е, че ни чакат scissor суичове.
Говори се, че има проблеми с дизайна им и те могат да отсрочат стартирането на портативния компютър на пазара до 2020-та.

Другата по-интересна смяна, която ще се хареса на доста хора, касае Touch Bar лентата. От нея ще бъдат отделени Touch ID и ESC бутона. Така потребителите ще имат същински „ ескейп “, който не е софтуерен и ще работи даже при заледяване на системата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР