Очаквах война агресия, а сега тя се оказа, че тя

...
Очаквах война агресия, а сега тя се оказа, че тя
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Путин отрече правото на Украйна да съществува, това е ужасно

Очаквах война експанзия, а в този момент тя се оказа, че тя не е с невисок степен на интензитет. Ще има човешки жертви, почтени и това е извънредно. Това съобщи някогашният длъжностен боен министър Георги Панайотов.

Беше отречено правото на една суверенна страна да съществува. Бяха наречени неонацисти, националисти ръководещите в Украйна, съпостави я с Германия. Тези конотации към неонацизма, в това число желанията да денацифицира и демилитаризира Украйна, са неща, които са се обсъждали в Германия след Втората международна война. Сега слушаме, че такава страна не би трябвало да съществува, разяснява Панайотов.

Целта на Путин е да смъкна държавното управление в Киев и там да стане една страна прокси на Русия. Ако Украйна желае доближаване с други страни, а не с Русия, то нейният суверенитет ще бъде лишен. Това е й неговата цел, разяснява Панайотов.

Според него това, което направи Путин е бруталното нарушаване на правилата на Организация на обединените нации е най-страшното, което се случва. Рухват всички правила и настава законът на джунглата. Ако светът се трансформира в джунгла – това е опасност за България Трябва да се реагира и то изрично. Трябва да се направи всичко допустимо, с цел да се възвърне реда в света, акцентира някогашният боен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР