Очаквах Урсула фон дер Лайен да спечели с много по

...
Очаквах Урсула фон дер Лайен да спечели с много по
Коментари Харесай

Калфин хвърли светлина върху задкулисието на Макрон в ЕС

Очаквах Урсула фон дер Лайен да завоюва с доста по - огромно болшинство. Предишния ден тя в писма посочи своите планове.

Това сподели в предаването “Плюс – минус” по Нова телевизия някогашният външен министър Ивайло Калфин във връзка избора на нов ръководител на Европейската комисия.

Според него е било редно Европарламентът да взе участие в диалога за правоприемник на Жан-Клод Юнкер. “Бружение против Фон дер Лайен не е имало, имаха единствено германците, тъй като тя е била министър на Германия”, добави още той.

Калфин съобщи, че в този момент с избора на Урсула фон дер Лайен Еманюел Макрон доста добре си е изиграл картите.

“Това, което даде обещание Фон дер Лайен е прелестно, само че с цел да се случи всичко това, би трябвало да има единодушие сред Екологичен потенциал и страните - членки. В обещанията ѝ обаче нямаше остри несъгласия. Явно същински специалисти са работили. Ако се навлезе по - дълбоко, ще се види, че програмата ѝ е омекотена”, сподели Ивайло Калфин.

Той разяснява и теча на информация от Национална агенция за приходите.

По думите му, в този момент към този момент не се знае дали ще влезем в Шенген скоро. “Щом 20 - годишен хакер може да влезе в системите, представете си по какъв начин ще влезем в Шенген”, добави някогашният външен министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР