Очаквах по-висока избирателна активност, това е, което ме притеснява, заяви

...
Очаквах по-висока избирателна активност, това е, което ме притеснява, заяви
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да има особен проблем да се състави кабинет, въпросът е колко ще е устойчив

Очаквах по-висока изборна интензивност, това е, което ме тормози, съобщи за БТВ водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

 

" Имаме интензивност, която в най-хубавия случай ще се приближи до тази от ноември предходната година, която на собствен ред беше рекордно ниска “, продължи Костадинов.

„ Ако това се задържи като наклонност, слагаме под въпрос самия метод, по който законно действа българската държавност “, счита той.

Костадинов призна, че виновността е във всички политици, даже в самите „ Възраждане “, тъй като може би не са съумели да убедят задоволително доста хора да излязат и да гласоподават.

„ Никъде ние не разясняваме персони и имена. За нас те са почти идентични. Хората, които са в управителните позиции на партиите, се разграничават само по имената и семействата си. По политики не се разграничават. От тази позиция считам, че в този момент няма да имат необикновен проблем да сформират кабинет “, сподели Костадинов, допълвайки, че въпросът е какъв брой ще бъде резистентен.

Той напомни, че в диалозите с партиите от предходния парламент са се откроили разликите с тях - те са еврото, " Възраждане " - не, " Възраждане " упорства за суверенна външна политика, те - не.

Каквото и държавно управление да се сътвори или да не се сътвори, ние би трябвало да гледаме едно - да се развива спокойно и обикновено българската страна. Ние слагаме под въпрос съществуването на страната си, уточни Костадин Костадинов.

 

Трябва да изградим страната още веднъж, само можем да бъдем с българския народ, сподели Костадинов. 

 

Нека забележим по какъв начин ще се развият диалозите в съставящото се Народно заседание, уточни той. 

Целият континент се намира в неприятна обстановка, сподели той, имайки поради войната в Украйна.

 

Запитан дали съгласно него би трябвало да се признаят анексираните украински територии, Костадинов напомни проблема " Косово ". И акцентира, че интернационалната общественост би трябвало да мери с един критерий.

 

Същата тази интернационална общественост анексира Косово. " Ние един път приехме Косово, в този момент би трябвало да приемем тези. Ако не признаваме украинските референдуми, би трябвало още на следващия ден да оттеглим признаването на Косово, е логиката на Костадинов.

 

През 1999 година НАТО срина една страна в тримесечна военна интервенция, а след това анексира прочут % от нея. Да ви звучи познато?!, напомни той. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР