Очаква се засилен и натоварен трафик към туристическите и курортни

...
Очаква се засилен и натоварен трафик към туристическите и курортни
Коментари Харесай

Очаква се засилен трафик към зимните курорти и по автомагистралите

Очаква се засилен и претрупан трафик към туристическите и курортни комплекси, най-вече към Боровец, Пампорово и Банско, заяви за БНР основен контрольор Георги Петришки от Пътна полиция.

Към обяд се чака интензивно придвижване по Автомагистрала „ Тракия “ и Автомагистрала „ Струма “, най-вече в посока Кулата, на околовръстния път на София и входно-изходните артерии на огромните градове. Затруднения се чакат на Автомагистрала „ Хемус “ поради продължаващите ремонтни действия.

В мощ е въведеното от Агенция " Пътна инфраструктура " ограничаване за придвижване на тежкотоварните коли с тегло над 12 тона по автомагистралите и главните натоварени пътни посоки. То ще бъде годно през днешния ден от 16 до 20 часа и в последния ден от Коледа – от 14 до 20 часа.

Леки пикове в придвижването от Пътна полиция чакат на 1 и 5 януари поради края на ученическата почивка. 

Над 3 хиляди служители на реда ще бъдат на терен по празниците. Контролът е засилен, увери Георги Петришки. „ Но се надявам на здрав разсъдък и разум от страна на водачите, което за една част, за жалост, е цялостен недостиг. Ще бъде осъществяван безусловно цялостен надзор по всички посоки. “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР