Очаква се Xiaomi да пусне серията Xiaomi 14 по-късно тази

...
Очаква се Xiaomi да пусне серията Xiaomi 14 по-късно тази
Коментари Харесай

Изтекла скица на Xiaomi 14 показва как ще изглежда устройството

Очаква се Xiaomi да пусне серията Xiaomi 14 по-късно тази година. Гамата ще се състои от общоприет и Pro вид. Лийкове и клюки разкриха някои детайлности за устройствата.

Предстоящите оферти евентуално ще дойдат като наследници на миналогодишната серия Xiaomi 13. А в този момент изтекла схема на Xiaomi 14 ни дава взор към идното устройство.

Схематичната схема е споделена от типстъра Digital Chat Station в платформата Weibo. Тя разкрива, че Xiaomi 14 ще разполага с плосък екран начело с тънки рамки. Задният панел на устройството има модул с квадратна камера, сходно на настоящата серия Xiaomi 13.

Въпреки това, наподобява, че камерите на идното устройство са по-големи спрямо тези на неговия предходник. Вижда се, че смарт телефонът има и ултраширокоъгълен обектив и LED мълния. Скицата също разкрива извити ръбове от всички страни на Xiaomi 14.

Но скицата не дава никаква спомагателна информация за Xiaomi 14.

Скорошно приключване на информация разкри, че Xiaomi 14 ще бъде има 4860mAh батерия с поддръжка за 90W бързо зареждане дружно с 50W безжично зареждане.

Освен това, допуска се, че устройството ще резервира 1-инчов датчик за камера дружно с 1,33-инчов датчик. Предполага се, че идната серия Xiaomi 14 ще бъде оборудвана с процесора Snapdragon 8 Gen 3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР