Очаква се Великобритания да обяви плановете си да позволи на

...
Очаква се Великобритания да обяви плановете си да позволи на
Коментари Харесай

Великобритания може да издаде милиони паспорти на граждани на Хонконг

Очаква се Англия да разгласи проектите си да разреши на близо три милиона хонконгски жители, отговарящи на условията, да получат английски народен (задморски) паспорт и да се преселят там, откакто Китай наложи закон за националната сигурност в някогашната английска колония, написа вестник South China Morning Post.

Външният министър Доминик Рааб би трябвало да се яви в Камарата на общините в 12.30 часа английско време и да запознае депутатите „ с актуализацията на законодателството за национална сигурност в Хонконг и отговора на Обединеното кралство “, съгласно парламентарния дневен ред, съобщи организация " Фокус ".

Рааб също беше свикан от някои членове на Народното събрание да наложи наказания на китайски и хонконгски чиновници, участващи в това, което те назовават нарушение на правата на индивида в някогашната английска колония. Призиви за деяние се появиха в Брюксел и в Организацията на обединените народи. Райнхард Бютикофер, ръководител на делегацията за Китай в Европейския парламент, съобщи, че „ Хонконг, който познавахме, към този момент е мъртъв “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР