Очаква се в страната ни да пристигнат над , а

...
Очаква се в страната ни да пристигнат над , а
Коментари Харесай

Съдия Николай Ангелов: Очаква се у нас да пристигнат над 500 от най-добрите юристи в ЕС


Очаква се в страната ни да дойдат над, а днешната лекция на Коен Ленард слага основите на един от най-престижните конгреси по европейско право. Това сподели в студиото на „ Тази заран “ е арбитър Николай Ангелов от Българската асоциация по европейско право във връзка идването у нас на.

„ Конференцията, която се организира през днешния ден, е част от за конгреса през май, проведен от Международната асоциация по европейско право. Това е първият конгрес, който тази асоциация ще направи в Югоизточна Европа. Очаква се над 500 от най-хубавите адвокати в Европа да дойдат у нас и да разискват тематики свързани с, конкуренцията и Европейски стопански и обществен съюз “, изясни той.

Съдия Николай Ангелов посочи, че днешната конференция с лекцията на ръководителя на Европейския съд слага основите на този огромен конгрес.

„ Съдът на Европейски Съюз в границите на своята 70-годишна история е потвърдил, че постановява решения, които са от изключителна значимост за, защото той се е потвърдил със своята процедура като поръчител на върховенството на закона. Обикновеният човек не би могъл да доближи непосредствено до този съд, в случай че не е на разположение акт на институциите на Европейски Съюз, който го визира директно. Обикновено човек доближава до този съд опосредено – посредством формалните запитвания, които насочат “, сподели още арбитър Николай Ангелов.

Той изясни също по този начин, че Европейски Съюз разполага с разнообразни механизми за правна отбрана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР