Очаква се в близките дни да има раздвижване по входящи

...
Очаква се в близките дни да има раздвижване по входящи
Коментари Харесай

Левски усилено търси таран, крило и ляв бек

Очаква се в околните дни да има оживление по входящи прехвърляния в Левски, написа " Тема спорт ". Треньорът Петър Хубчев упорства в състава да бъдат привлечени още един таран, крило и ляв бек.
 Фенове на Левски нападнати от полски и холандски хулигани в Словакия
За върха на офанзивата алтернатива бе националът на Кюрасао Рангело Янга. Почти несъмнено обаче той няма да пристигна в Левски, а ще продължи да играе за казахстанския Астана.

Бразилският нападател Ривалдиньо пък ще дойде в София, с цел да води договаряния с управлението на Левски за анулиране на контракта. Желанието на сина на бразилската легенда Ривалдо е да продължи да играе в румънския Виторул.

В този отбор той бе чартърен през лятото. Засега обаче румънците нямат желание да извадят 200 хиляди евро за нападателя - това е сумата, която желае Левски за него.

Затова и Ривалдиньо ще опита да реализира съглашение за анулиране на контракта по взаимно единодушие. Бразилецът има договор със сините и за този сезон.

Във Виторул се надяват, че Левски ще избра да скъса контракта на играча, вместо да продължи да заплаща заплатата му и отново да му търси тим, където да го преотстъпи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР