Очаква се тази сряда да станат ясни мерките, които местните

...
Очаква се тази сряда да станат ясни мерките, които местните
Коментари Харесай

Заседават за новите мерки срещу COVID-19 в София

Очаква се тази сряда да станат ясни ограниченията, които локалните здравни управляващи ще наложат за ограничение на Коронавирус епидемията в София.

Във вторник шефът на столичното РЗИ доктор Данчо Пенчев предложи да затворят заведенията за хранене, моловете, детските градини и учебните заведения, фитнесите и всички културни действия. Ако бъде признато предлагането, ограниченията ще влязат в действие от събота за период минимум 2 седмици.

Решението пристигна след среща с шефовете на софийските лечебни заведения, които рапортуваха, че потенциалът от болнични кревати за пациенти с ковид е съвсем привършен.

София е на второ място по растеж на заболеваемост в страната с над 650 инфектирани на 100 хиляди души след Бургас.

Какви ограничения ще се подхващат на национално равнище, би трябвало да стане ясно на постоянния брифинг на оперативния щаб в четвъртък след срещи и диалози със засегнатите сектори тази сряда.
4374 са новите случаи на COVID-19 Хакери нападнаха лаборатория за проучвания за COVID-19 у нас Доближаваме пика по брой смъртни случаи от COVID-19 за ден Локдаунът се обрисува народен (ОБЗОР) Вот и пандемия: Избирателна секция ще се образува за две или повече ковид отделения Учителка, имунизирана с " АстраЗенека ", умря от COVID-19 в Благоевград COVID-19: Ваксините (Епизод 5) Заради ограниченията: Отново митинг на притежатели на фитнеси в Шумен Болници на ръба: 20% повече Коронавирус кревати – ще помогне ли това? Предлагат съвсем цялостно затваряне на София
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР