Очаква се тази година смартфонът Galaxy Note10 на Samsung да

...
Очаква се тази година смартфонът Galaxy Note10 на Samsung да
Коментари Харесай

Gsmarena: Samsung Galaxy Note10 и Note10 Pro ще имат различни дисплеи и еднакви батерии

Очаква се тази година смарт телефонът Galaxy Note10 на Samsung да претърпи радикални промени спрямо предходния модел Note9. Очаква се излизането на два модела, което се случва за първи път след излизането на Note 4 и Note Edge.

Gsmarena заяви, че новите Galaxy Note10 и Note10 Pro ще имат индустриални показатели SM-N975 и SM-N976 , а от предходни приключвания на информация се знае, че старшият модел ще поддържа 5G мобилните мрежи.



Според тази информация, Samsung Galaxy Note10 е оборудван с 6,4-инчов Dynamic AMOLED екран, 128 GB флаш-диск и акумулаторна батерия с потенциал 4170 mAh. По-големият модел Galaxy Note10 Pro разполага с 6,8-инчов Dynamic AMOLED екран, само че батерията е напълно същата с потенциал 4170 mAh. Но в старшия модел вградената памет може да е от 256 GB до 1 TB. Поради по-големия екран, времето на самостоятелна работа на старшия модел най-вероятно ще е по-малко.

Предполага се, че смарт телефоните ще се базират на SoC Snapdragon 855 или Exynos 9825 според от района на продажбите. Съобщава се още, че главната камера ще е тройна или даже четворна с отвесно разполагане на оптичните датчици. Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден в екрана на екрана.

Официалният анонс на смарт телефоните Samsung Galaxy Note10 и Note10 Pro е разгласен за месец август тази година. Предполага се, че това ще стане на 10-ти август.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР