Очаква се Специализираната прокуратура да поиска от съда налагане на

...
Очаква се Специализираната прокуратура да поиска от съда налагане на
Коментари Харесай

Очаква се прокуратурата да поиска задържане под стража за Митьо Очите

Очаква се Специализираната прокуратура да изиска от съда налагане на мярка задържане под стража на Димитър Желязков - Митьо Очите.


Той беше екстрадиран от Турция и беше предаден на представители на българската Съдебна защита на летището в Истанбул. Снощи той кацна с постоянен полет на летище София откакто повече от 6 месеца беше в турски затвор.

Димитър Желязков беше конвоиран до постройката на Националната следствена работа, където му е повдигнато обвиняване за началник на проведена незаконна група за изнудвания, рекет, палежи и разпространяване на опиати.

Според неофициална информация на " По света и у нас ", Желязков е упрекнат и за вторични закононарушения - опожарявания на коли и непознато имущество, както и принуждаване на бизнесмени да му заплащат такса " успокоение ".
 Димитър Желязков - Митьо Очите беше върнат в България с полет от Истанбул Димитър Желязков - Митьо Очите беше върнат в България с полет от Истанбул
Турция екстрадира в България Димитър Желязков. Митьо Очите беше предаден на представители на Съдебна защита на летището в Истанбул. Тази вечер той кац...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР