Очаква се силна снежна буря да покрие със сняг много

...
Очаква се силна снежна буря да покрие със сняг много
Коментари Харесай

Силна снежна буря се очаква в североизточната част на САЩ

Очаква се мощна снежна стихия да покрие със сняг доста градове на източното крайбрежие на Съединени американски щати, откакто преминаa през столицата Вашингтон, съобщи Франс прес.

Националната метеорологична работа издаде предизвестие за зимна стихия в североизточната част на страната, от Вирджиния до Мейн.

На юг от Ню Йорк, в Ню Джърси и част от Кънектикът, снежната завивка може да доближи сред 45 и 60 см, съгласно метеоролозите. С приближаването на бурята губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи разгласи изключително състояние, което разрешава на управляващите да затварят пътища, да изтеглят жилища и да изпращат нужната техника за гарантиране на публичната сигурност. Освен това той подреди прекъсването на публичния превоз в целия щат до понеделник.

" Заредете уредите си и в случай че бъдете наранени от спиране на електроподаването, съобщете го неотложно " на управляващите, съобщи той в послание към жителите в Туитър.

Бурята, която тук-там покри Калифорния със сняг с височина до 1,8 метра предходната седмица, се реалокира в Средния Запад, като засегна и Чикаго. Във Вашингтон снегът стартира да вали през нощта на събота против неделя. Метеорологичната работа заяви, че снежната завивка може да доближи 20 см в региона на Вашингтон и Балтимор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР