Очаква се САЩ да публикува до 15 юни списъкът със

...
Очаква се САЩ да публикува до 15 юни списъкът със
Коментари Харесай

САЩ трябва да обяви до 15 юни списъка на стоките от Китай, облагани с мито от 25 %


Очаква се Съединени американски щати да разгласява до 15 юни описът със стоките китайски импорт общо за 50 милиарда $, които ще се таксуват с мито от порядъка на 25 %.

Става въпрос за артикули, съдържащи промишлено значими технологии, включително и продукция, обвързвана със тактиката „ Произведено в Китай 2025 “, излиза наяве от известие на уеб страницата на Белия дом. „ Окончателният лист със стоките ще бъде оповестен до 15 юни 2018 година, вносните мита за тях ще бъдат въведени скоро по-късно “, се споделя в известието.

Освен това Белият дом възнамерява до 30 юни да разгласява обособените ограничения за ограничение на вложенията и възстановяване на експортния надзор във връзка с китайските жители и организациите, имащи отношение към промишлено значимите технологии. Тези ограничения ще бъдат задействани скоро след публикуването.

Съединени американски щати също така не престават с подаването на искове до Световната комерсиална организация по отношение на нарушаване от Китай на практиките в региона на интелектуалната благосъстоятелност.

Пекин и Вашингтон водят дейни договаряния, като единствено преди седмица двете страни ясно обявиха, че желаят и вършат всичко допустимо за избягването на комерсиална война. Очаква се тази седмица министърът на търговията на Съединени американски щати да направи публично посещаване в Китай.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР