Очаква се прокуратурата в Плевен да се самосезира19-годишно момче е

...
Очаква се прокуратурата в Плевен да се самосезира19-годишно момче е
Коментари Харесай

Костадин Недялков: Полицаите са подмятали сина ми като парцалена кукла

Очаква се прокуратурата в Плевен да се самосезира

19-годишно момче е в болница след побой пред дискотека в Плевен, настояват околните му в обществените мрежи. Бащата на момчето разгласява фотография на сина си след побоя.

По думите му - биячите са служители на реда от група за бързо реагиране в града.

Родителите незабавно подават сигнал в районното ръководство, а от Министерство на вътрешните работи разясниха, че се прави задълбочена инспекция по случая.

Очаква се прокуратурата в Плевен да се самосезира.

Предстои обзор на охранителните камери, които са снимали случая. Разпитват се и очевидци.

“Боят, който са му създали тези четири индивида е бил като на парцалена кукла - подмятали са си го както желаят. Удрят го веднъж във врата с пестник и се свлича на земята “, разяснява бащата на битото момчеКостадин Недялков пред.

“Въпросът опира освен до един побой, ами и за малко да изгубим сина си. Тук става въпрос и за един тип непредумишлено ликвидиране. На 11 февруари синът ми и негов другар излезли от дискотека. Последвало сдърпване сред тях и други момчета, чужденци. Успоредно с тях излизат към 4-5 индивида, които в тил удрят сина ми зад врата и той губи схващане незабавно.

Оттам стартират да го бият, до момента в който е в безсъзнание. Боят е огромен, с доста тежки удари, фрактури по лицето, охлузвания по тялото – крайник, ръка, на всички места, огромен пердах. След като си глътнал езика, един от охранителите от охранителите и му го е извадил, като по този метод го избавя “, споделя още бащата на младежа.

„ Не се познават, просто неверния човек на неверното място, това е бил синът ми. Искали са да го спасят, само че един от служителите на реда е споделил „ ние сме служители на реда, оставете ни, ние си знаем работата ” и са траяли багра. Полицаи са, работят в група за бързо реагиране в дирекцията на град Плевен, това е известно, целия град знае, че са такива, само че по имена не мога да кажа “, уточни още Костадин Недялков.

„ Има както общински камери, по този начин и камери на самото заведение. Самата полиция към този момент е иззела записите. Нашите налози отиват за техните заплати, те би трябвало да ни вардят, в случай че не това най-малко да не ни бият и тормозят. Колкото и да живеем в боязън, това което е най-важно за нас е, че синът ни е жив. Имаме доста другари, които желаят да ни оказват помощ и се усещам предпазен ненапълно “, показа още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР