Очаква се прокуратурата да повдигне обвинения на лидера ДОСТ Лютви

...
Очаква се прокуратурата да повдигне обвинения на лидера ДОСТ Лютви
Коментари Харесай

След катастрофата с Лютви Местан: Състоянието на пострадалите е стабилно

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинявания на водача ДОСТ Лютви Местан и да реши дали ще изиска удължение на ареста му по отношение на злополуката, при която почина 6-месечно бебе.

Кърджали
 © Българска национална телевизия
Засега от прокуратурата се въздържат от всевъзможни изказвания и информация по хода на следствието. Местан още е в ареста на районното в Кърджали, където беше арестуван през вчерашния ден след тежката злополука, която стана през вчерашния ден по обед на разклона за село Загорско край Кърджали. Автомобилът на Лютви Местан удари движеща се по основния път кола. При случая пострадаха и родителите на умрялото бебе, и другото им 9-годишно дете. Пробата за алкохол на Лютви Местан е негативна.
проф. Тодор Черкезов - шеф на МБАЛ - Кърджали: Състоянието най-общо може да се заключи като устойчиво. Направени са всички нужни проучвания на детето, майката и бащата и се открива, че детето е с травми по главата и десния гален, само че е в положително общо положение, в схващане. При майката има контузни рани. Бащата е настанен в травматологичното поделение поради това, че има една травма на кръста и спукан първи поясен прешлен. Лютви Местан също е прегледан в незабавното поделение след злополуката, само че при него няма съществени увреждания. Неговото положение е устойчиво и не се постанова хоспитализация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР