Очаква се преговорите между Москва и Киев да бъдат подновениИ

...
Очаква се преговорите между Москва и Киев да бъдат подновениИ
Коментари Харесай

Бойните действия все по-близо до западната граница

Очаква се договарянията сред Москва и Киев да бъдат възобновени

И през днешния ден продължава съветската атака против редица градове в Украйна, съобщи От украинската войска обявиха, че съветските войски се пробват да укрепят позициите си в окупираните територии, поддържат темпото на настъплението си и се приготвят за нови офанзиви.

Очаква се договарянията сред Русия и Украйна да бъдат възобновени през днешния ден, още веднъж посредством видеоконферентна връзка. В телевизионно послание украинският президент още веднъж прикани НАТО да наложи зона, неразрешена за полети, като сподели, че в случай че не го създадат, съветските ракети ще стартират да падат на територията на НАТО.

"Повтарям още веднъж - в случай че не пандизите небето ни, въпрос на време е съветските ракети да стартират да падат върху ваша територия, на територията на НАТО и по домовете на жители на страните от НАТО. Американски публицист беше погубен през днешния ден в Киевска област. Колегата му е ранен. Това беше умишлена офанзива на съветските военни. Те знаеха какво вършат, само че наподобява не всички на Запад знаят какво вършат. Сега за договарянията с Руската федерация. Всеки ден представители на двете делегации приказват посредством видеоконферентна връзка. Нашата делегация има ясна задача да направи всичко допустимо, с цел да се стигни до среща на двамата президенти ", съобщи украинският държавен глава Володимир Зеленски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР