Очаква се около 70% от заведенията в Русе да отворят,

...
Очаква се около 70% от заведенията в Русе да отворят,
Коментари Харесай

Около 70% от заведенията в Русе са готови да отворят за клиенти

Очаква се към 70% от заведенията в Русе да отворят, въпреки и със мощно стеснен потенциал. Това съобщи ръководителят на локалната конструкция на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите Красимир Иванчев, съобщи БГНЕС.
Все отново много от заведенията ще останат затворени, защото не разполагат с лятна градина или опция за места навън.
При тези, които ще проработят ще бъдат спазени всички противоепидемични условия като разстояние от 2,5 метра сред масите, на които може да има до 4 клиенти, носене на маски от личния състав, дезинфектанти на всяка маса и разчистване на повърхностите след всеки клиент.
Според Красимир Иванчев на тези притежатели, които са се възползвали от мярката 60/40, ще им бъде по-трудно да стартират, защото би трябвало да запазят целия личен състав при стеснен потенциал.
Други притежатели в Русе, като Пламен Манев, който има заведение в центъра на града, счита да задържи целия личен състав, въпреки да работи с към 30-40% от потенциала на заведението. Според него това най-вероятно ще наложи понижаване на заплатите за няколко седмици, до момента в който се реши по какъв начин да продължи да работи.
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР