Очаква се новата гейминг услуга да стартира през следващата годинаМобилният

...
Очаква се новата гейминг услуга да стартира през следващата годинаМобилният
Коментари Харесай

Amazon готви стрийминг на РС и конзолни игри за смартфони

Очаква се новата гейминг услуга да започва през идната година

Мобилният гейминг ще стана все по-завладяващ (източник: CC0 Public Domain)

Потребителите на смарт телефони и таблети ще могат да се забавляват на устройствата си и с най-яките игри, налични за компютри и конзоли, с помощта на нова стрийминг услуга, подготвяна от колоса в онлайн търговията Amazon.com.

Намерението на Amazon да влезе на този пазар е изцяло разумно, като се има поради, че още през 2011 година дъщерната компания Twitch Interactive на онлайн търговеца пусна услугата за видеострийминг Twitch, фокусирана точно върху компютърните игри.

Съществуващите услуги за поточно предаване на видеоигри на смарт телефони разрешават на потребителите да пускат на устройствата си разнообразни заглавия за конзоли и районен съд, без да влагат огромни средства за придобиване на тези платформи. Подобни услуги имат сериозен капацитет и възможностите им за триумф са огромни.
още по тематиката
В момента Amazon търси сътрудници, които да дават своите игри за новата цифрова платформа на компанията, заяви The Information. Предполага се, че стрийминг услугата за видеоигри ще стане налична през 2020 година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР