Очаква се министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да отговаря

...
Очаква се министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да отговаря
Коментари Харесай

Рашков ще отговаря на 90 въпроса от ДПС на парламентарния контрол |

Очаква се министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да дава отговор на поставените към него 90 въпроса от Движение за права и свободи по време на обичайния за петък парламентарен надзор.

От Движението за права и свободи повече от три месеца дали е имало напън от органите на реда по време на парламентарнните избори на 11 юли и 14 ноември предходната година.

Парламентарният надзор ще стартира с обсъждане по запитване на депутата от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров към министъра на опазването на здравето Асена Сербезова по отношение на политиката за превъзмогване на дефицита на лекари в избрани специалности и на медицински сестри, и за задържане на младите лекари и медицинските сестри в България.

Народните представители ще имат опцията да зададат своите въпроси и към вицепремиера и районен министър Гроздан Караджов, спортния министър Радостин Василев, министъра на защитата Драгомир Заков, правосъдния министър Надежда Йорданова, министъра на земеделието Иван Иванов, обществения министър Георги Гьоков и министъра на културата Атанас Атанасов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР