Очаква се министър-председателят Бойко Борисов да открие първия Пловдивски икономически

...
Очаква се министър-председателят Бойко Борисов да открие първия Пловдивски икономически
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще открие първия Пловдивски икономически форум

Очаква се министър-председателят Бойко Борисов да открие първия Пловдивски стопански конгрес, съобщи БНР. Негови уредници са основаният в Атина Делфийския стопански конгрес и Центърът за демократични тактики в София. Във фокуса на полемиките са въпроси от политическата, стопанската и интелектуалната област, а също и провокациите пред България, района и Европа.

Сред обсъжданите тематики в границите на форума ще бъдат бъдещето на Европейски Съюз, разширението на еврозоната, Енергийният съюз и Банковият съюз, вероятностите пред Западните Балкани, капиталообразуването и развиването в региона на директните задгранични вложения в България, а също и опциите за усъвършенстване в просветителните резултати, демографията и други

Сред участниците в двудневната стратегия ще са вицепремиерите Екатерина Захариева и Томислав Дончев, министърът на Българското европредседателството Лиляна Павлова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и министърът на стопанската система Емил Караниколов. Ще се включат също представители на частния бранш, както и над 50 задгранични специалисти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР