Очаква се лично Хари Кейн да представи в Барселона новия

...
Очаква се лично Хари Кейн да представи в Барселона новия
Коментари Харесай

LEAGOO на MWC 2018: Звезди от Тотнъм и телефон с реални 7000 мАч

Очаква се персонално Хари Кейн да показа в Барселона новия 18:9 безрамков модел LEAGOO Power 5

Уморени ли сте да зареждате телефона си всяка вечер? Животът на батерията е непрекъснат проблем за притежателите на смарт телефони в наши дни. В множеството случаи батериите за смарт телефони устоят не повече от един ден при интензивно потребление и даже по-малко след няколко месеца умерена приложимост.

Още по-лошо, заблуждаващите реклами или подправените етикети са много постоянно срещани измежду днешните акумулатори за мобилни телефони. В края на краищата, така наречен „ дълъг живот на батерията ”, заявяван от производителите на смарт телефони, е единствено един етикет, върху който са отпечатани избрани числа.

Ако дългият живот на батерията оглавява листата ви с условия към телефона, по какъв начин да увеличите нейната устойчивост, без да употребявате обемисти и грозни акумулатори?

LEAGOO, една от водещите азиатски марки за мобилни телефони, има решение за продължителност на батерията. LEAGOO Real Power Solution е интегриран способ, който комбинира и усъвършенства всички съществени детайли, влияещи на живота на батерията на смарт телефона – потенциал на батерията, екран, операционна система, съгласуваност и така нататък И най-важното, LEAGOO се осмелява да обещае, че етикета на батерията е в цялостно сходство с действителната й продуктивност. Също като мотото на компанията: „ Real Power, Born to Dare ”.

В унисон с концепцията Real Power Solution, LEAGOO ще пусне на пазара телефон с действителна мощ от 7000 мАч и безрамков дизайн – това е 18:9 моделът LEAGOO Power 5, който ще дебютира на Световния мобилен конгрес MWC2018 в Барселона.

Най-добрият футболист на Английската висша лига – Хари Кейн евентуално ще участва на MWC2018, на щанда на LEAGOO – 7J10, с цел да взе участие в премиерата на LEAGOO Power 5 и да придаде състезателен дух на годишния софтуерен конгрес.

Представянето на новия артикул на LEAGOO на MWC2018 ще стартира в 14:00 ч. на 26 февруари на щанд 7J10. Посетителите на щанда на LEAGOO по това време ще могат да поддържат връзка с Хари Кейн и да завоюват огромни дарове, включително 7000 мАч смарт телефон!

Не е проблем, в случай че не можете да посетите MWC2018 този февруари. LEAGOO ще излъчи събитието онлайн на формалния си уеб уебсайт: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/.

Можете да спечелите телефон LEAGOO 7000 мАч и други огромни дарове и на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/leagoocom/.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР