Очаква се компанията да представи смартфон с нея още тази

...
Очаква се компанията да представи смартфон с нея още тази
Коментари Харесай

Оценяват революционна технология на Huawеi на $10 млрд.

Очаква се компанията да показа смарт телефон с нея още тази година

Huawei приготвя за тази есен устройство с революционна технология, евентуално сгъваем смарт телефон

Нова технология на Huawei може да промени коренно промишлеността на смарт телефоните, заяви Gizchina. Твърди се, че комерсиалната й стойност възлиза на 10 милиарда $.

Не е загадка, че водещите производители сега създават устройства със сгъваеми екрани, като първите сходни джаджи може да се появят на пазара още тази година. Очаква се точно Huawei да раздруса пазара с еластичен смарт телефон, чиято премиера е планувана за ноември 2018 година

Според източници от китайската промишленост, скоро Huawei ще показа революционна технология на пазарна стойност от 10 милиарда $. Предполага се, че това ще бъде еластичен екран, само че информацията не е доказана публично.
още по тематиката
Веднага след анонса на флагманите Huawei P20 и P20 Pro – първите устройства с тройна камера, шефът на компанията разгласи, че до края на годината Huawei ще показва още по-впечатляваща технология, която даже беше избрана като „ плашеща “.

Някои източници допускат, че загадъчната технология ще дебютира с нов смарт телефон Honor. Дали това ще бъде еластичен екран, по-напреднал изкуствен интелект или нещо друго, следва да разберем в околните месеци.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР