Очаква се Камарата на представителите на САЩ да гласува изпращането

...
Очаква се Камарата на представителите на САЩ да гласува изпращането
Коментари Харесай

Камарата на представителите на САЩ се насочва към гласуване относно помощта за Украйна и Израел в опит да се сложи край на безизходицата

Очаква се Камарата на представителите на Съединени американски щати да гласоподава изпращането на спомагателна помощ за Украйна и Израел в събота вечерта, в ход, който може да постави завършек на месеци безучастие от страна на долната камара на Конгреса.

Майк Джонсън, републиканецът, ръководител на Камарата на представителите и непосредствен съдружник на някогашния президент Доналд Тръмп, от февруари отхвърля да одобри утвърдена от Сената добавка за национална сигурност на стойност 95 милиарда $ пакет за помощ, който включваше 60 милиарда $ помощ за Украйна, както и милиарди долари за Израел и Тайван.

Но по-рано тази седмица Джонсън изложи нов проект за гласоподаване на обособени законопроекти за задгранична помощ. Този ход пристигна единствено дни откакто Иран стартира въздушната си офанзива против Израел.

В текстово известие до републиканците в Камарата на представителите в сряда сутринта Джонсън сподели, че проектозаконът „ скоро “ ще бъде оповестен за три обособени законопроекта, които ще изпратят повече пари надлежно н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР