Очаква се Градският плаж в Асеновград да започне да приема

...
Очаква се Градският плаж в Асеновград да започне да приема
Коментари Харесай

Отварят Градския басейн в Асеновград

Очаква се Градският плаж в Асеновград да стартира да приема гости на 19.06.20 година Според условията на Министерството на здравеопазването, потенциалът на обекта ще бъде ангажиран на 30%, което е равностойно на към 400 гости. Предстои да бъде осъществен настоящ ободрителен ремонт на огромния басейн в комплекса. На детските уреди ще бъде осъществен оглед за редовността, като ще бъде инсталирана и пързалката.
От пускане работата на басейна стерилизация ще се прави на всеки час. Чадърите ще бъдат ситуирани на 5 метра разстояние един от различен, а шезлонгите на всеки чадър ще бъдат по два. Температурата на всеки клиент ще бъде измервана на входа и хора с нараснала такава няма да бъдат допускани да влязат. И тази година басейните ще се пълнят с минерална топла вода. В детските уреди тя ще бъде подменяна всекидневно. Водата в басейна за възрастни ще се сменя всеки четвъртък. Така, работното време на комплекса ще е от петък до сряда на обяд.
Няма да има смяна в цените за посетителите в идния летен сезон. Обявен за отдаване чартърен е комерсиалният обект на територията на Градския плувен комплекс и се чакат претенденти за наемането му. Ако искащите са повече от един, то ще се организира чоп “, уточни Антония Стоянова – шеф на активност „ Пазари и борси “, чийто ангажимент е стопанисването на обекта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР