Очаква се Google Pixel 8 и Pixel 8 Pro да

...
Очаква се Google Pixel 8 и Pixel 8 Pro да
Коментари Харесай

Смята се, че Google Pixel 8 Pro ще измерва телесната температура

Очаква се Гугъл Pixel 8 и Pixel 8 Pro да бъдат пуснати на пазара през октомври тази година. Изтеклите рендери на модела Pro, които се появиха още през март, ни помогнаха да разберем повече за дизайна на смарт телефона.

Изображенията разкриха, че той ще разполага с нов датчик с изключение на модула с три камери и LED мълния. Според отчет на 91mobiles, който цитира типстъра Wojciechowski като източник, новият датчик в действителност е вграден термометър, който може да се употребява за премерване на телесната температура.

Докладът съдържаше и видео, което показва по какъв начин Pixel 8 Pro може да се употребява за премерване на телесната температура. Видеото обаче е отстранено. В него се показва, че термометърът, разполагаем в Pixel 8 Pro, може да се употребява и за премерване на температурата на обекти.

Според отчета, термометърът, който е подложен тъкмо под LED светкавицата в модула на камерата, би трябвало да се държи доста покрай челото или на друго място по тялото. Нужно е датчикът да допира само кожата.

След като натиснете бутона за пускане на екрана, би трябвало да преместите телефона към слепоочието в границите на пет секунди. Измерената температура ще се покаже на екрана на Pixel 8 Pro.

Слуховете към Pixel 8 Pro разкриват, че той ще бъде оборудван с 6,7-инчов плосък OLED екран. Чипсетът Гугъл Tensor G3, за който се твърди, че е основан на необявения чипсет Exynos 2300 на Samsung, ще бъде част от Pixel 8 Pro. Основната камера ще бъде водеща поради датчика ISOCELL GN2 на Samsung.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР