Очаква се днес здравните власти в САЩ да обявят, че

...
Очаква се днес здравните власти в САЩ да обявят, че
Коментари Харесай

Първи случай на коронавируса регистриран в САЩ

Очаква се през днешния ден здравните управляващи в Съединени американски щати да разгласят, че първият случай на ковид от Ухан е бил регистриран в щата Вашингтон, заяви федерален източник, представен от CNN.

Припомняме, че Съединени американски щати към този момент вкараха спомагателни ограничения за сигурност по летищата в страната поради новия вирус.

Не е ясно дали този човек неотдавна е пътувал до Китай, къде и по какъв начин се е заразил и дали е предал вируса на някой различен в Съединените щати.

Новият вирус, който бе разпознат за първи път предишния месец в Ухан, Китай, към този момент е заразил над 300 души и е умъртвил шестима.

Съобщава се за доказани случаи в пет страни - в това число и Съединени американски щати.

Припомняме, че специалисти се притесняват, че последният вариант на ковид от Ухан може да се популяризира по цялата планета от човек на човек.

В момента се оказва, че хората с неприятно здраве са изложени на максимален риск, какъвто постоянно е и казусът с грип. Властите имат предпочитание да спрат разпространяването и се тревожат, че вирусът ще стане по-силен, в сравнение с наподобява към този момент.

Към 21 януари китайските управляващи признават за 291 случая и 6 смъртни случая. Според модел, извършен от специалисти от " Империал колидж ", може да има повече от 1700 случая. Тези, които са леки, може въобще да не бъдат открити. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР