Очаква се днес унгарският парламент да одобри законопроект, който ще

...
Очаква се днес унгарският парламент да одобри законопроект, който ще
Коментари Харесай

И Орбан се възползва Ковид19, за да получи неограничена власт и да вкарва в затвора за постове във Фейсбук

Очаква се през днешния ден унгарският парламент да утвърди законопроект, който ще даде на националиста министър председател Виктор Орбан съществени нови пълномощия, за които той споделя, че са му нужни за битка с ковид, съобщи Агенция Франс Прес, представен от БНР.

Критици в страната и в чужбина осъдиха „ антикоронавирусния закон “, заявявайки, че той дава на Орбан ненужна и неограничена власт и по-скоро ще циментира властта му, в сравнение с ще помогне за битка с Covid-19.

По-рано този месец държавното управление на Орбан внесе в Народното събрание законопроекта, който планува „ ръководство чрез укази “ за опълчване на вируса в изключително състояние.

Според плана държавното управление ще може безкрайно да удължава изключителното състояние, отстранява се и актуалното условие депутатите да имат окончателната дума по въпроса.

Въвеждат се и санкции затвор до 5 година за всеки, който популяризира „ подправени вести “ за вируса или за ограниченията против него, което докара до нови терзания за свободата на пресата. 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР