Очаква се днес убиецът да бъде конвоиран до Русе, където

...
Очаква се днес убиецът да бъде конвоиран до Русе, където
Коментари Харесай

Първи Часове В България: Вижте Какво Се Случва С Убиеца Северин

Очаква се през днешния ден килърът да бъде конвоиран до Русе, където ще му бъдат повдигнати обвинявания в обезчестяване и ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод и ще му бъде натрапен 72-часов арест. Кога ще стане това и по какъв метод, към момента не е ясно.

Румен Максимов обаче изрече подозрение, че Северин Красимиров е единственият нападател на някогашната му снаха. Според него, Виктория е била тренирана млада жена и не би се дала елементарно на един нападател.

" Другият вид е струпване на огромен брой инцидентни съвпадения, изключително при този удар, който експертите дефинират като южна лапа. След него се получава мощен кръвоизлив от носа към гърлото, при който кръвта не може да изтече във вътрешността. Ако е било това, това е било нещо в действителност нещо доста грубо ", добави възрастният мъж.

Запитан би ли споделил нещо на килъра й, Максимов отговори негативно.

" Нещо се споделя на човек. От квалификациите, които му дадоха специалисти, Северин е престанал да бъде човешко създание. Какво да кажеш на едно неовладяно животно ", добави някогашният свекър на Виктория.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР