Очаква се днес Специализираният наказателен съд да обяви присъдите по

...
Очаква се днес Специализираният наказателен съд да обяви присъдите по
Коментари Харесай

Трайчо Трайков към съда: Винаги съм се водел от това, което е най-добро за България

Очаква се през днешния ден Специализираният углавен съд да разгласи присъдите по делото за продажбата на остатъчния държавен дял от 33% в електроразпределителното сдружение EVN през 2011 година. Подсъдими са министрите от първото държавно управление на Бойко Борисов - Симеон Дянков и Трайчо Трайков, съиздателят на „ Икономедия “ Иво Прокопиев и трима чиновници на сдружението „ Булброкърс “, определено за капиталов медиатор при продажбата.

Трайчо Трайков, който е на съд за занемареност, убеждава в цялостната неплатежоспособност на повдигнатото към него обвиняване.

" Като министър и политик постоянно съм се водел от това, което съм считал за най-хубаво за България. Съзнавал съм вероятните последствия и съм ги понасял без да се окайвам... Покажете на цялата страна и Европа, че в България към момента има правдивост и правда, които разрешават на почтените съдии и заседатели да не осъждат почтени хора по аргументи отвън кориците на делото. Иначе на следващия ден това може да се случи на всеки ", прикани магистратите Трайков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР