Очаква се днес спасителните екипи да възобновят действията си по

...
Очаква се днес спасителните екипи да възобновят действията си по
Коментари Харесай

Обявиха актрисата Ная Ривера за мъртва, но продължават да издирват тялото ѝ

Очаква се през днешния ден избавителните екипи да възобновят дейностите си по издирването на актрисата Ная Ривера, която изчезна в езеро в Южна Калифорния, оповестиха международните организации.

33-годишната актриса изчезна в езерото Пуру в региона Вентура в сряда вечерта. От офиса на локалното шерифство оповестиха, че през днешния ден издирването на младата жена ще продължи, само че допълниха, че тя по всяка възможност се е удавила и търсят натрупа ѝ.

Ривера е излязла с 4-годишния си наследник в езерото с лодка чартърен в сряда по здрач. Около три часа по-късно друга лодка е засякла тази на Ривера, където е било намерено единствено детето, което по това време спало. От дамата обаче нямало и диря.

Разследващите разкриха, че актрисата е поплувала с дребния си наследник, който бил със избавителна жилетка, до момента в който тази на Ривера е била открита непокътната на лодката.

В издирването вземат участие хеликоптер и водолазни екипи.

The missing person at Lake Puru has been identified as Naya Rivera, 33, of Los Angeles. SAR operation will continue at first light. @VCAirUnit @fillmoresheriff @Cal_OES pic.twitter.com/bC3qaZS3Ra
— Ventura Co. Sheriff (@VENTURASHERIFF) July 9, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР