Очаква се днес Софийският градски съд да разгледа исканията за

...
Очаква се днес Софийският градски съд да разгледа исканията за
Коментари Харесай

СГС разглежда днес исканията за претърсване домовете на Борисов, Арнаудова и Горанов

Очаква се през днешния ден Софийският градски съд да прегледа настояванията за утвърждение по процедурата, обвързвана с претърсванията в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, оповестяват от Нова телевизия.
Арестите в четвъртък вечер бяха осъществени от Министерство на вътрешните работи по необходимост и надлежно тогава не е имало позволение на арбитър за претърсванията на домовете на тримата.
Документите бяха входирани в петък след 16:30 часа, което, съгласно разпоредбите на съда, значи, че ще бъдат прегледани в идващия работен ден.

Снощи в ефира на NOVA тематиката разяснява и началникът на кабинета „ Петков” Лена Бориславова. По думите ѝ в този момент прокуратурата има късмет да влезе в ролята си на държавен обвинител, който пази ползите на българските жители, а не на избрани политически фигури.
„ Прокуратурата изнесе даден кръг данни и условия, само че в това време доста комфортно пропусна да означи, че има данни, сведения от лицето Божков, за това по какъв начин Божков си потегля с пари от някогашните ръководещи. Не е носил единствено пури, а и парични средства”, сподели Бориславова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР