Очаква се днес прокуратурата да повдигне обвинения на задържаните за

...
Очаква се днес прокуратурата да повдигне обвинения на задържаните за
Коментари Харесай

Заподозрените по случая "Негован" ще получат обвинения от прокуратурата

Очаква се през днешния ден прокуратурата да повдигне обвинявания на арестуваните за убийството на възрастното семейство, намерено край Негован, съобщи БГНЕС.

В сряда двама бяха задържани по отношение на тежкото закононарушение. Те са строителни служащи от София, на 44 и 39 години. И двамата арестувани са престъпно проявени. Единият от тях е лежал в пандиза. По данни на проверяващите, арестуваните са познавали жертвите от повече от година и са ги умъртвили с користна цел.

От думите на зам.-главния прокурор Иван Гешев стана ясно, че през последните няколко дни обвинените са били следени. Двамата неколкократно са ходили до жилището на жертвите, в който е осъществено двойното ликвидиране.

Оръжието, с което е осъществено убийството, е намерено в региона на Техническия университет в София. Там са открити два револвера. Извършителите нямат сериозна връзка, която да ги свързва с Техническия университет, имали са трудов контракт за техническа поддръжка с университета, добави Гешев.

Беше изяснена и самоличността на двамата убити, открити във водоема до село Негован преди 10 дни. Намереният убит мъж е някогашен треньор по битка и се споделя Йордан Атанасов, а дамата, неговата брачна половинка.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР