Очаква се днес по обед заподозреният за жестокото убийство на

...
Очаква се днес по обед заподозреният за жестокото убийство на
Коментари Харесай

Стана ясно защо убиецът Северин все още не е стигнал до Русе

Очаква се през днешния ден по обед обвиненият за жестокото ликвидиране на русенската журналистка Виктория Маринова да дойде в Русе. Малко след 18 часа в сряда Северин Красимиров беше екстрадиран с полет от Германия, където беше арестуван и упрекнат задочно, написа Блиц.

``
реклама

След като стъпи на българска земя, той бе отведен в бранша за сигурност на летището, където са му снети още веднъж данните и отпечатъците, с цел да бъде отстранен от системата за търсене у нас и в чужбина. Задържаният е бил сниман, както изисква законът.

Заради вътрешни указания на правосъдната защита, съгласно които през нощта не се транспортират арестувани, Кръстев остана в София. Именно затова се чака Красимиров да бъде доведен в ареста в светлата част на деня.
 
В Русе той ще бъде посрещнат от служебния си бранител, избран му от локалната адвокатска гилдия, откакто шестима си направиха отказ. Красимиров има опция да упълномощи и различен юрист, в случай че негови близки съумеят да му намерят. Очаква се да му бъдат назначени и психиатрични експертизи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР