Очаква се днес да станат ясни причините за смъртта на

...
Очаква се днес да станат ясни причините за смъртта на
Коментари Харесай

Разясняват се причините за смъртта на ученичката, починала в час по физическо

Очаква се през днешния ден да станат ясни аргументите за гибелта на ученичката в Димитровград, която умря по време на час по физическо, предава bTV.

Районна прокуратура образува досъдебно произвеждане. Засега няма данни за принуждение, само че точната причина за гибелта ще стане ясна след аутопсията.

Инцидентът е станал в 7-ия час, когато 9. А клас са на спортната площадка на математическата гимназия. Децата са били разграничени по двойки и са играли федербал.

15-годишното момиче оставя ракетата и минута по-късно припада. Първи опит да й оказват помощ вършат съучениците и двама учители по физическо. Извикано е здравното лице на учебното заведение.

На място идва и екип на Спешната помощ, който установи гибелта. Момичето е нямало здравословен проблем, който да наложи освобождението му от физическо. От полицията са иззели записите от камерите в учебния двор.

Засега няма данни за физически конфликт или удар. В понеделник в гимназията влиза психолог, който ще работи със съучениците на умрялото дете. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР