Очаква се днес да се състои срещата между лидерите на

...
Очаква се днес да се състои срещата между лидерите на
Коментари Харесай

Патриотите се срещат след оставката на Валери Симеонов

Очаква се през днешния ден да се състои срещата сред водачите на Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Атака”. Вчера групировката на Красимир Каракачанов публично предложения Валери Симеонов и Волен Сидеров за среща на дребния съдружен съвет.

Отново през вчерашния ден стана ясно, че водачът на „ Атака” Волен Сидеров ще се отзове на поканата.
Лидерите на патриотите се събират на среща (ОБЗОР) На срещата на патриотите ще стане ясно дали Валери Симеонов ще се върне в Народното събрание като народен представител
На срещата на Патриотите би трябвало да стане ясно дали Валери Симеонов ще се върне в Народното събрание като народен представител след оставката си. Ако това стане, местата в групата на патриотите ще бъдат разпределени по този начин – 7 за „ Атака”, 9 за НФСБ и 11 за Вътрешна македонска революционна организация.
Миглена Александрова: Срам ме е от Валери Симеонов, би трябвало да си подаде оставката Според депутата от „ Атака ” дейностите на вицепремиера разрушават съглашението на сред Патриотите
За задачата Миглена Александрова от „ Атака” би трябвало да освободи мястото си като народен представител.

Очаква се да стане ясна и номинацията за вицепремиер. Спряганите имена са на Борис Ячев и Данчо Хаджиев от НФСБ, както и Явор Нотев от „ Атака”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР