Очаква се демонстрация по време на CES 2020 през януари

...
Очаква се демонстрация по време на CES 2020 през януари
Коментари Харесай

BMW интегрира Android Auto в автомобилите си

Очаква се проява по време на CES 2020 през януари в Лас Вегас

И колите на BMW ще предложат достъп до опциите на Android Auto
(снимка: BMW Group)

BMW стана следващият огромен производител на коли и един от последните в промишлеността , който интегрира Android Auto в своите коли . В сряда компанията разгласи публично, че ще обезпечи поддръжка на платформата в колите си от ю ли 2020 година

Безжичната съгласуваност на база Android Auto ще бъде налична в колите BMW, оборудвани с версия 7.0 на фирмения програмен продукт iDrive и хардуер Live Cockpit Professional, във всички страни по света.
още по тематиката
Тъй като това е безжична версия на Android Auto, притежателите на коли ще би трябвало да употребяват смарт телефони Pixel, Nexus или Samsung за достъп до функционалностите на платформата.

Информацията от смарт телефона ще се демонстрира освен на централния екран, само че и на таблото за ръководство и проекционния екран (в приспособена форма). Това ще опрости достъпа на лидера до месинджър, плейър и други смарт телефон приложения.

BMW ще показва за първи път Android Auto в своите коли по време на ревюто за потребителска електроника CES 2020, коeто ще се организира при започване на януари в Лас Вегас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР