Очаква се да бъде избран новият временен директор на НИМХ

...
Очаква се да бъде избран новият временен директор на НИМХ
Коментари Харесай

Срокът на метеоролозите изтича: Избират новият директор на НИМХ

Очаква се да бъде определен новият краткотраен шеф на Национален институт по метеорология и хидрология в 9:30 ч. в Министерството на образованието. Ще се подпише и съглашението за раздялата сред Национален институт по метеорология и хидрология и Българска академия на науките. Институтът оферират две кандидатури - на проф. Брънзов и проф. Пламен Нинов. Костадин Ганев е издигнатата от Българска академия на науките кандидатура за краткотраен шеф на Национален институт по метеорология и хидрология.

Днес изтича крайният период, който синоптиците, недоволни от финансирането на работата им в границите на Българска академия на науките, дадоха за назначение на управление на Института.

Синоптиците споделиха, че без управление нямат графици, не се заплаща токът и може да им спрат връзките, което ще попречи на работата им и няма да има достъп до интернет страницата на Института.

Те не са съгласни с кандидатурата на Българска академия на науките за краткотраен шеф. А от новото управление чакат да подходи с схващане и почитание към работата им и да обезпечи да естествена работа до края на годината, тъй като влизаме в тежкия есенно-зимен интервал с неприятно време.
 Ще има ли прогноза за времето? Ще има ли прогноза за времето?
Днес изтича крайният период, който синоптиците, недоволни от финансирането на работата им в границите на Българска академия на науките, дадоха за назначение на управление на Инст...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР