Очаква се част от полетите на летище Хийтроу в Лондон

...
Очаква се част от полетите на летище Хийтроу в Лондон
Коментари Харесай

Стачка отменя полети на Хийтроу в Лондон, предупреждава Външно

Очаква се част от полетите на летище " Хийтроу " в Лондон да бъдат анулирани поради планувана ефикасна стачка на техническия личен състав на летището, оповестяват от Министерството на външните работи на България.

Стачката е планувана за 5 и 6 август 2019 година (понеделник и вторник), както и за 23 и 24 август 2019 година (петък и събота).

В тази връзка ведомството предлага на българските жители да наблюдават интернет страницата на летище " Хийтроу " и на съответните самолетни компании за приемане на настояща информация за статуса на полетите и при нужда да трансформират датите на закупените към този момент билети.

Посолството на България в английската столица е в контакт с Представителството на авиопревозвача " България еър " в Лондон, съгласно което не се чака да бъдат анулирани полетите на компанията от и за английската столица.

На посочения линк към страницата на летище " Хийтроу " е поместена подробна информация, отнасяща се до всички жители, които имат намерение да пътуват в дните, когато е планувана стачката: https://www.heathrow.com/more/help-with-this-website/faqs/industrial-action.

АП оповестява, че за понеделник и вторник са анулирани 172 полета . Хиляди чиновници се чака да стачкуват.

Членовете на профсъюз изрично отхвърли предложение на летището заплащането да бъде увеличено със 7.3 на 100.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР