Очаква се бившият президент Доналд Тръмп да присъства на събуждането

...
Очаква се бившият президент Доналд Тръмп да присъства на събуждането
Коментари Харесай

Тръмп ще присъства на събуждането на загиналия полицай от нюйоркската полиция, докато засилва реториката за престъпността

Очаква се някогашният президент Доналд Тръмп да участва на събуждането на служителя на реда от нюйоркската полиция Джонатан Дилър в четвъртък.

Дилър беше погубен в понеделник, когато беше прострелян в Куинс, откакто се приближи до нелегално паркирано транспортно средство.

Говорителят на полицията в Ню Йорк Тарик Шепард сподели, че чиновниците са очаквали Тръмп на събуждането в Масапекуа на Лонг Айлънд.

Тръмп преди този момент разгласява в Truth Social, че неговите „ сърдечни молебствия са към фамилията “ на Дилър, добавяйки, че „ животът на Дилър е бил лишен от смъртоносен нарушител от кариерата. "

" До фамилията на служител на реда Дилър и всички други смели мъже и дами от силите на реда, които излагат живота ви на карта всеки ден, ние ви обичаме, ние ви ценим и ние постоянно ще бъде с теб! " Тръмп сподели в обявата си.

Тръмп към този момент беше в Ню Йорк и участва на чуване в понеделник по делото за безмълвни пари против него. Той не е организира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР