Очаква се Apple да представи новите си очила със смесена

...
Очаква се Apple да представи новите си очила със смесена
Коментари Харесай

Ето с какви приложения ще разполагат Apple Reality Pro

Очаква се Apple да показа новите си очила със смесена действителност, наречени „ Reality Pro “, по време на конференцията си WWDC на пети юни. 
 Meta Quest Pro и всичко за новите VR очила
Всичко за новите VR очила на Meta

Срещу 1500 $

Въпреки че не се чака първите бройки да бъдат доставени най-малко до есента, Apple би трябвало да притегли евентуални купувачи и разработчици с вълнуващи прекарвания.

Повечето от приложенията, разказани в детайли в отчета, към момента не са фактически доказани публично от Apple, само че Гърман твърди, че някои инженери на компанията са работили 80 часа седмично, с цел да приготвят софтуера за WWDC.
 Снимка 560368

Изглежда, че като цяло всяко приложение, което е авансово конфигурирано на iPhone или iPad, ще бъде пренесено в негов еквивалент, предопределен за Reality Pro. 

Приложенията, упоменати в отчета на Gurman, включват Books, Calendar, Camera, Contacts, FaceTime, Files, Garage Band, Freeform, iMovie, Keynotes, Mail, Maps, Messages, Notes, Pages, Photos, Reminders, Apple Music, Numbers, Safari, Weather и Apple TV.

Според Гърман всички тези приложения ще имат сходна визия с това, с което към този момент сме привикнали при iPad и iPhone.
 Снимка 560366

Някои обаче ще ни изненадат с невиждани досега функционалности и изгледи. 

По-рано беше обявено, че ще можем да гледаме видео наличие във „ виртуален спектакъл “ или да се потапяме в напълно друга среда, като пустинята или луната повърхнина да вземем за пример, които евентуално ще бъдат част от телевизионното приложение. 

Приложението FaceTime ще има за цел да сътвори дигитален аватар на консуматори във виртуална зала, до момента в който Fitness+ ще ни разреши да гледате фитнес инструктор във VR, до момента в който упражняваме.
 Снимка 560367

С камерата ще можем да вършим фотоси и видеоклипове благодарение на външните камери на устройството, а приложението Freeform ще ни разреши да работим дружно с други хора по планове, употребявайки виртуална бяла дъска.
 Apple Reality Pro и по какъв начин ще се ръководят AR/VR очилата на компанията
Защо очилата на Apple са новият iPhone

И какво ще може да вършим с тях

Твърди се, че последното е главен маркетингов акцент на продукта, откакто други компании се пробваха да прокарат виртуалната групова работа с много дребен триумф.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР