Очаква ни слънчева седмица. В последния ден на месец юли

...
Очаква ни слънчева седмица. В последния ден на месец юли
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева седмица

Очаква ни слънчева седмица.

В последния ден на месец юли в цялата страна времето ще бъде слънчево. Очаква се единствено в източните елементи на страната да бъде по прохладно, със скорост напразно до 32-34 км/ч.

Температурите в страната през днешния ден сутринта ще бъдат сред 16 и 20 градуса, а денем градусите ще доближат до 34-35 градуса.

Най-високи температури през днешния ден се чакат в Благоевградско, където термометрите може да доближат до 37-38 градуса. Най-ниските температури през днешния ден се чакат в Смолян - 25 градуса.

По Черноморието през днешния ден се чакат температури сред 27-28 градуса, а температурата на морската вода ще бъде към 24 градуса. В по-ранните часове по брега на морето градусите ще бъдат към 20 - 21 градуса.

Очаква се обаче следобяд по Южното Черноморие да има по-силно неспокойствие в морето - над 2 бала.

 Мъртво течение в Черно море през август
Мъртво течение в Черно море през август

Спасителите предлагат плажуващите да бъдат извънредно деликатни

Времето в планинските региони също ще бъде слънчево. Очаква се в Банско градусите да бъдат към 28, а в Боровец и Пампорово термометрите ще доближат до 23-24 градуса.

До края седмицата времето ще бъде слънчево, като се чака леко покачване на температурите. Максималните стойности в страната ще бъдат сред 32-36 градуса, а минималните - сред 18-20 градуса. Синоптиците плануват най-горещо време в петък и събота, 4 и 5 август. В източните елементи на страната през цялата седмица ще бъде по-ветровито.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР